Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United avaa kautensa sunnuntaina – Donny van de Beek: “Emme malta odottaa”

Donny van de Beek
AOP

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Donny van de Beek kertoo, että joukkueessa vallitsee luottavainen tunnelma ennen kauden alkua. Punaiset Paholaiset aloittavat kautensa sunnuntaina kotiottelulla Brighton & Hove Albionia vastaan.

Donny van de Beekin vaikeudet Manchester Unitedissa ovat hyvin jokaisen Valioliigaa seuraavan tiedossa. Mies vietti viime kauden loppupuoliskon lainalla Evertonissa, mutta palasi harjoituskaudella jälleen Unitedin vahvuuteen. Hollantilainen kertoo Punaisissa Paholaisissa vallitsevasta tunnelmasta ennen sunnuntaina pelattavaa Brighton & Hove Albion -ottelua.

– Emme malta odottaa. Meillä on takana rankka harjoituskausi, jonka aikana olemme tehneet kovasti töitä. Olemme valmiita uuteen kauteen ja koko joukkue on innoissaan.

– Mielestäni olemme tehneet hyviä hankintoja ja henkilökohtaisesti on mahtavaa olla täällä jälleen. Viime kauden loppu oli vaikea, koska olin loukkaantuneena, enkä pystynyt pelaamaan tai harjoittelemaan kunnolla.

Unitedin fanit ovat protestoineet viime aikoina voimakkaasti seuran toimintaa ja varsinkin omistajaportaaseen on kohdistunut kovaa kritiikkiä. Van de Beekin mukaan kannattajien luottamuksen voittaminen on ensiarvoisen tärkeää joukkueen menestysmahdollisuuksien kannalta.

– Kannattajien tuki antaa meille itseluottamusta ja energiaa. On todella tärkeää saada kaudelle hyvä alku ja sitä lähdemme tavoittelemaan sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga