Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nyt se on varmaa: Läpimurtokauden pelannut espanjalaispuolustaja siirtyy pitkällä sopimuksella Chelseaan

Marc Cucurella
AOP

Chelsea tiedotti perjantaina verkkosivuillaan tehneensä sopimuksen Marc Cucurellan kanssa. Espanjalaispuolustaja siirtyy Thomas Tuchelin alaisuuteen Brightonista ja hänen sopimuksensa kestää vuoteen 2028 asti.

Marc Cucurella on tehnyt kuusivuotisen sopimuksen Chelsean kanssa. Miestä yhdistettiin viime aikoina vahvasti myös Manchester Cityyn, mutta Chelsea kiri kuitenkin ohi kalkkiviivoilla ja maksoi miehestä vaaditun siirtosumman.

Cucurella pelasi viime vuonna läpimurtokautensa Brightonissa eduestaen joukkuetta kauden aikana 38 ottelussa. Mies äänestettiin Bightonin vuoden pelaajaksi hänen joukkuetovereidensa ja kannattajien toimesta. Kovaa taklaava Cucurella oli mielissään hänen uuden osoitteensa selvittyä.

– Olen todella iloinen. On mahtavaa päästä yhteen maailman suurimmista seuroista ja olen todella onnellinen päästäkseni osaksi joukkuetta.

Chelsean johtoryhmään kuuluva Todd Boehly antoi oman näkemyksensä Cucurellan saapumisesta.

– Marc on huipputason puolustaja, joka on todistanut kykynsä Valioliigassa. Hän on meille tärkeä vahvistus uuden kauden alla. Olemme iloisia, että Marcin tulevaisuus on Chelseassa.

Monipuolinen Cucurella pystyy pelaamaan puolustuslinjassa sekä vasemapana laitapuolustajana, että topparina. Tämä tarjoaa Thomas Tuchelille enemmän vaihtoehtoja hänen miettiessään joukkueen puolustusmuotoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset