Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Ham hankki Norsunluurannikon maajoukkumiehen Burnleystä

Maxwel Cornet
AOP

West Ham United tiedotti perjantaina verkkosivuillaan tehneensä sopimuksen Norsunluurannikon maajoukkuepelaajan Maxwel Cornetin kanssa. Burnleystä saapuneen miehen sopimus kattaa seuraavat viisi kautta.

Maxwel Conert ,25, on West Ham Unitedin uusin hankinta. Cornet on monipuolinen pelaaja, joka voi pelata vasempana laitahyökkääjänä tai laitapuolustajana. Mies siirtyy Burnleystä viiden vuoden sopimuksella, johon liittyy yhden vuoden jatko-optio. Pelaajan siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen.

Cornet on todistanut tasonsa korkeimmalla tasolla ja pelannut yli 300 ottelua Metzin, Olympique Lyonnais’n ja Burnleyn joukkueissa. Seurajoukkueurallaan hän on tehnyt 61 maalia ja antanut 31 maalisyöttöä. Mies on pelannut 29 maaottelua Norsunluurannikon paidassa ja iskenyt kuusi maalia.

Viime kaudella Burnleyn parhaimpiin pelaajiin kuulunut Cornet iloitsee nyt mahdollisuudesta pelata Lontoon olympiastadionilla.

– Tämä on seuraava askel urallani ja olen tyytyväinen ollessani täällä. En malta odottaa pelien alkamista. Kaikki tietävät miten korkea taso Valioliigassa on, joten olen todella kiitollinen voidessani pelata täällä ja aloittaa uuden kappaleen urallani.

– Täydellä Lontoon olympiastadionilla pelaamisesta tulee upea kokemus. Olen pelannut täällä vain vierasjoukkueen paidassa, joten en malta odottaa pääseväni uuden kotiyleisöni eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset