Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n kaudelle surkea startti – Brighton haki Old Traffordilta arvokkaat kolme pistettä

Brighton voitti ManU:n
AOP

Manchester United sai kaudelleen surkean alun, kun joukkue hävisi kotonaan Brighton & Hove Albionille lukemin 2-1. ManU:n esitys oli hengetön ja joukkueelta loppui täysin keinot viimeisellä hyökkäyskolmanneksella.

Manchester United pääsi avaamaan kautensa kotiyleisönsä edessä sunnuntain iltapäivän ottelussa Brighton & Hove Albionia vastaan. Red Devilsin kannalta ottelusta ei jäänyt kuitenkaan juurikaan jälkipolville kerrottavaa vierasjoukkueen napatessa 2-1 voiton.

United aloitti ottelun pirteästi ja pystyi luomaan painetta Brightonin kenttäpäätyyn. Bruno Fernandesille avautui seitsemännellä peliminuutilla loistava tilaisuus viedä isännät johtoon, mutta hänen laukauksensa leijaili taivaan tuuliin.

United hallitsi ensimmäistä kymmentä peliminuuttia, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue Brighton sai pelistä otteen.

Puolen tunnin pelin jälkeen ManU:n puolustus aukesi luvattoman helposti ja Brightonin Pascal Gross vei vieraat johtoon. Vajaata kymmentä minuuttia myöhemmin sama mies oli jälleen asialla, hänen kiskaistuaan irtopallon isäntäjoukkueen verkkoon.

Cristiano Ronaldo istui koko ensimmäisen puoliajan penkillä ja tuli sisään 53. peliminuutilla. Portugalilaistähti piristikin hetkellisesti Unitedin peliä. Lusitaani tarjoili pian kentällä tulonsa jälkeen avopaikan Marcus Rashfordille, joka kuitenkin laukoi suoraan päin Brighton -vahti Robert Sanchezia.

ManU sai 68. peliminuutilla lahjamaalin, kun vieraitten Alexis Mac Allister sohi pallon omaan verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta. United sai osuman jälkeen hieman lisää virtaan, mutta joukkueen ratkaisut viimeisellä hyökkäyskolmanneksella jättivät toivomisen varaa. Lisäosumia ei nähty joten Unitedille tappio kauden avausottelusta. Brightonille täysin ansaittu voitto ja kolme pistettä plakkariin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga