Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Harry Maguire kertoo, mitä Manchester Unitedilta on lupa odottaa sunnuntaina: “Helppoja pelejä ei ole olemassakaan”

Harry Maguire
AOP

Manchester United avaa kautensa sunnuntaina Brighton &  Hove Albionia vastaan. Unitedin kapteeni Harry Maguire kertoo, mitä Punaisilta Paholaisilta on lupa odottaa tällä kaudella.

Valioliiga pyörähti käyntiin tänä viikonloppuna. Manchester United avaa kauden omalta osaltaan sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Old Traffordilla Brighton & Hove Albionin. Harry Maguire kertoo minkälainen United ottelussa tullaan näkemään.

– Tulemme tekemään kovasti töitä ja taistelemaan. Tulemme antamaan kaikkemme seuran logolle ja järjestääksemme kannattajille näytöksen.

Valioliigaa pidetään monissa arvioissa maailman parhaana sarjana, eikä Maguire ole tästä eri mieltä.

– Mielestäni tämä on maailman kovin sarja. Täällä on maailman parhaat managerit ja pelaajat. Sarjan taso on todella korkealla ja kilpailu on kovaa aina liigan häntäpäästä huipulle saakka. Helppoja pelejä ei ole olemassakaan. Sinun on oltava parhaimmillasi pärjätäksesi täällä. Jos menetät viisi tai kymmenen prosenttia keskittymisestäsi, sinua rankaistaan. Sitä on Valioliiga.

Maguiren viime kausi Unitedissa oli todella vaikea. Englannin maajoukkumies sai todella rajua kritiikkiä osakseen ja mies haluaakin  varmasti tällä kaudella todistaa olevansa kapteeninnauhan arvoinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga