Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Alexis Sánchez löysi uuden seuran: Edessä viimeiset hitaat?

Alexis Sanchez
AOP

Ligue 1 -seura Marseille on vahvistanut tehneensä alustavan sopimuksen Alexis Sánchezin kanssa. Sopimus astuu virallisesti voimaan lääkärintarkastuksen jälkeen. Chileläisestä tuli aiemmin kesällä vapaa-agentti ja nyt uralla puhaltavat jälleen uudet tuulet.

Kuten aiemmin kerroimme, Alexis Sánchez purki sopimuksensa Internazionalen kanssa. Taiturin ura ei lähtenyt odotettuun lentoon Italiassa, mutta nyt miehelle aukeaa jälleen uusi mahdollisuus.

Raskan liigassa pelaava Marseille on tehnyt Sánchezin kanssa alustavan sopimuksen, joka astuu voimaan lääkärintarkastuksen jälkeen. Seuran virallinen lausunto sopimuksen allekirjoittamisesta kuului seuraavasti:

– Olympique de Marseille ja Alexis Sánchez ovat päässeet alustavaan sopimukseen siirrosta. 143 maaottelua pelannut ja urallaan 17 pokaalia voittanut chileläishyökkääjä sitoutuu Olympiqueen pikaisesti läpäistyään lääkärintarkastuksen.

Sánchezin siirtyminen Marseilleen tarkoittaa käytännössä sitä, että miehen ura kaikkein kirkkaimmalla huipulla alkaa vääjäämättömästi olla ohitse. Yhtään Ranskan liigan tasoa vähättelemättä sitä ei voida kuitenkaan verrata esimerkiksi Italian tai Englannin sarjoihin.

Myös maajoukkuepaidassa edessä saattaa olla pikkuhiljaa viimeiset valssit. Chile ei selviytynyt Qatarin MM-kisoihin, joka oli varmasti kova pettymys myös henkilökohtaisella tasolla. On epätodennäköistä, että tällä hetkellä 33-vuotias Sánchez olisi vielä mukana, jos punapaidat selvittävät tiensä vuoden 2026 karkeloihin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset