Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Katkeaako maaliton putki? – Viime kauden riesa heti Barcelonan haasteena

FC Barcelonan Sergino Dest
AOP

Espanjan La Ligan ensimmäinen kierros pyörähti vauhtiin perjantaina. Perjantain ainokaisessa ottelussa nähtiin yllätys, kun Osasuna onnistui kaatamaan Sevillan kotikentällään 2-1 -lukemin. Lauantaina Espanjan liigassa on luvassa vain kolme ottelua ja pelit alkavat Suomen aikaa kuudelta illalla. Luvassa on yksi huippuottelukin, kun viime kaudella pahasti kyntänyt FC Barcelona avaa kautensa.

Espanjan La Liga -kausi pyörähti käyntiin perjantaina ja jatkuu kolmen ottelun voimin lauantaina. Päivän ensimmäisessä kamppailussa Celta Vigo saa vieraita Kataloniasta, kun Espanyol saapuu kylään. Toisessa ottelussa kahdeksalta alkaen Valladolid pelaa kotonaan Villarrealia vastaan, joka eteni viime kaudella aina Mestarien liigan välieriin saakka. Päivän päättää Camp Noulla pelattava ottelu, jossa Xavi Hernandezin johtama ja täysin uudistunut FC Barcelona isännöi Rayo Vallecanoa.

FC Barcelonan viime kausi meni täysin penkin alle. Joukkue aloitti kauden todella heikosti Ronald Koemanin alaisuudessa ja tippui Mestarien liigan jatkopeleistä pois. Lopulta Barcelona vaihtoi valmentajaa kesken kauden ja Xavi sai joukkueeseen tuotua ryhtiä. Espanjalaislegendan opeilla Barcelona pelasi vahvan loppukauden kotimaan sarjassa ja nousi 73 pisteen turvin toiseksi heti Real Madridin perään.

Xavilla on hieno tilanne tällä hetkellä, sillä joukkueeseen on noussut lukuisia lupaavia omia nuoria pelaajia, jotka rakentavat vahvan rungon. Lisäksi joukkueessa on kokeneita hyökkääjiä ehkä hieman liikaakin, kun Puolan Robert Lewandowski siirtyi Bayern Munchenistä Espanjaan.

Viime kaudella Barcelona ja Rayo Vallecano pelasivat kaksi ottelua toisiaan vastaan. Kummassakin ottelussa Rayo oli parempi 1-0 -lukemin. Ennen viime kautta Barcelona oli hävinnyt Rayolle La Ligassa vuonna 2002. Onkin mielenkiintoista nähdä saako uudistunut Barcelona maalihanat auki Rayoa vastaan tällä kaudella vai onko lilliputti edelleen jättiläisen riesana.

La Ligan lauantain ottelut

18.00 Celta Vigo vs. Espanyol
20.00 Valladolid vs. Villarreal
22.00 FC Barcelona vs. Rayo Vallecano

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga