Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelona jäi avausottelussaan maaleitta – Pelissä paljon hyvää!

FC Barcelonan Ronald Araujo pääpallossa.
AOP

Espanjan La Liga on käynnistynyt tänä viikonloppuna. FC Barcelona kuuluu tuttuun tyyliin mestarisuosikkeihin, vaikka viime kausi kaikkine ongelmineen menikin pahasti metsään. Barcelona sijoittui La Ligassa lopulta toiseksi Real Madridin jälkeen, mutta jäi reilusti arkkivihollisestaan. Lisäksi joukkueen pelit eurokentillä päättyivät nopeaan tahtiin, sillä Mestarien liigasta tuli nopea pudotus Eurooppaliigan pudotuspeleihin.

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona aloitti La Liga -kauden 2022-23 0-0 -tasapelillä Rayo Vallecanoa vastaan. Kolmesa edellisessä ottelussa Barcelona on jäänyt ilman maaleja Rayoa vastaan.

Kauden ensimmäisessä ottelussa Barcelona aloitti ottelun melko vaisusti, mutta reilun 20 peliminuutin jälkeen Xavin haluama kova prässipeli alkoi tuottamaan tulosta. Avausjakson aikana Barcelona näytti useampaan kertaan parhaiden aikojen tuttua kovaa painetta, joka johti riistoihin. Riistoja FC Barcelona ei kuitenkaan onnistunut käyttämään hyödykseen.

Suurin ongelma Xavin valmentaman miehistön pelaamisessa oli ajoitukset. Monesti pallo kulki keskikentältä mukavasti kohti Rayon rangaistusaluetta, mutta viimeinen syöttö oli usein heikko ja tämä sulatti mahdollisuuden maalintekoon. Puolan supertähti Robert Lewandowski teki ottelun avausjaksolla hienon maalin oltuaan hieman paitsiossa, joka näytti tilanteessa oman vaarallisuutensa. Loppupelin aikana niin Pedrin, Gavin kuin Sergio Busquetsin oli vaikeaa saada palloa huippumaalintekijän jalkaan.

Jotta Barcelona löytää oman pelinsä, niin siinä voi mennä muutama ottelu. Seuraava merkittävästi kovempi ottelu La Ligassa on luvassa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun FC Barcelona matkaa Sevillan vieraaksi. Ennen tätä joukkue pelaa ottelut Real Sociedadia ja Real Valladolidia vastaan. Kokonaisuudessaan La Ligan suurseuran kauden avaus jätti positiivisia ajatuksia ilmoille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga