Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Sporting Lissabonin nuori lupaus siirtymässä Valioliigaan: “En usko, että hän pelaa Wolvesissa pitkään”

Wolvesin pelaajat juhlii voittomaalia Manchester Unitedin vieraana.
AOP

Wolverhampton Wanderers on lähellä portugalilaisen Matheus Nunesin hankintaa. Nunesin entinen valmentaja Alexandro Santos uskoo, että mikäli siirto toteutuu Nunes ei viihdy Wolvesissa pitkään.

Sportgin Lissabonissa pelaava Portugalin maajoukkuemies Matheus Nunes on lähellä siirtymistä Wolverhampton Wanderersiin. Wolvesin kerrotaan olevan valmis maksamaan miehestä pyydetty 38 miljoonan punnan siirtosumma.

Nunesin entinen valmentaja Alexandro Santos uskoo, että jos siirto näkee päivänvalon, nuorukainen ei pelaa Molineux’lla pitkään.

– Hän ei ole siirtymässä yhteen Englannin parhaista joukkueista. Mutta hänen pelityylinsä ja viime aikaisten otteidensa myötä, en usko, että hän pelaa Wolvesissa pitkään. Hänellä on kaikki ominaisuudet nousta korkeammalle tasolle. Hän on ottamassa nyt askeleen ylöspäin, mutta seuraava askel on luvassa jo pian.

– Nunes tulee menestymään Englannissa taitotasonsa ansiosta, mutta myös sen takia, että hän on kasvanut ihmisenä. Tiedän, että hänen intohimonsa on edelleen korkealla tasolla.

23-vuotias Nunes on dynaaminen pelaaja, joka toisi aimo annoksen lisää taitoa Wolverhamptonin keskikentälle. Rio de Janeirossa Brasiliassa syntynyt Nunes muutti 13 vuotiaana Portugaliin ja on ehtinyt edustaa maataan kahdeksan kertaa.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset