Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brighton hankki Ecuadorin maajoukkuemiehen Villarrealista

Pervis Estupiñán
AOP

Valioliigaseura Brighton & Hove Albion on tehnyt sopimuksen ecuadorilaisen Pervis Estupiñánin kanssa. Mies siirtyy Englantiin Villarrealista noin 20 miljoonan euron siirtosummalla.

Brighton & Hove Albion on vahvistanut rivejään Ecuadorin maajoukkuemiehellä Pervis Estupiñánilla. Joukkue oli uuden laitapuolustajan tarpeessa Marc Cucurellan siirryttä aiemmin Chelsean riveihin. Estupiñánin noin 20 miljoonan arvoinen sopimus pitää hänet seuraavat viisi kautta Brightonissa. Joukkueen manageri Graham Potter oli mielissään siirron varmistuttua.

– Olemme innoissamme Pervisin saavuttua joukkueeseemme. Hän tuo ryhmäämme lisää syvyyttä ja tarjoaa vahvistusta haluamallemme pelipaikalle. Sen lisäksi, että hän on kokenut maajoukkuepelaaja, hänelle on myös kertynyt rutkasti kokemusta La Ligasta ja Mestarien liigasta. Autamme häntä asettumaan tänne Englantiin ja odotamme innolla näkevämme hänet tositoimissa.

Estupiñán edusti vuosina 2017-2020 Watfordia, joten Valioliiga on hänelle jo ennestään tuttu sarja. Ecuadorilainen vietti tuolloin kuitenkin suurimman osan ajastaan lainalla pelaten Granadan, Almerian, Mallorcan ja Osasunan joukkueissa.

Puolustaja siirtyi Villarrealiin vuonna 2020 ja oli mukana voittamassa Eurooppa-liigaa ensimmäisellä kaudellaan Unay Emeryn alaisuudessa. Mies on pelannut 26 A-maaottelua Ecuadorin paidassa ja hänet valittiin Copa Américan vuoden joukkueeseen vuonna 2021.

Lähde: The42.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset