Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealla riittää loukkaantumishuolia ennen Leeds-ottelua – Tuchelin pelot kävivät toteen

Thomas Tuchel
AOP

Chelsean manageri Thomas Tuchel on vahvistanut, että N’Golo Kante, Mateo Kovacic ja Armando Broja eivät ole joukkueen käytettävissä viikonloppuna. Blues suuntaa Elland Roadille Leedsin vieraaksi sunnuntaina. Molemmat joukkueet ovat keränneet neljä pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelustaan.

Chelsean keskikenttäpelaaja N’Golo Kante loukkasi reitensä viime viikonlopun 2-2-tasapelissä Tottenham Hotspuria vastaan Stamford Bridgellä. Thomas Tuchel pelkäsi ottelun jälkeen, että ongelma pitää hänet poissa pidemmän aikaa, ja hänen huolensa osoittautui aiheelliseksi, sillä ranskalainen joutuu olemaan poissa useita viikkoja.

Chelsea joutuu pärjäämään myös ilman toista tärkeää keskikenttäpelaajaa Mateo Kovacicia, joka ei ole vielä pelannut minuuttiakaan tällä kaudella. Kovacic istui penkillä ensimmäisellä kierroksella Evertonia vastaan, mutta polvivamma piti hänet sivussa Tottenham-ottelusta, eikä serbialainen ole edelleenkään pelikuntoinen.

Christian Pulisicin kunto on arvoitus, ja joukkueen ainoa puhdas kärkipelaaja Armando Broja on sivussa, joten Blues-päävalmentaja Tuchelilla riittää totisesti mietittävää.

– Kanten loukkaantuminen on suhteellisen vakava ja puhumme useiden viikkojen poissaolosta. Olemme todella pettyneitä ja surullisia, koska hän on niin tärkeä osa joukkuettamme. Broja palaa muutaman päivän kuluttua ja Kovacic on sivussa polvivamman takia. Pulisicilla on ollut ongelmia akillesjänteensä kanssa, mutta hän harjoitteli kanssamme tänään. Katsotaan, mitä tapahtuu, Tuchel kertoi.

Lähde: Leeds Live

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga