Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Francesco Totti ylistää Liverpoolin supertähteä: “Maksaisin hänestä vähintään 200 miljoonaa”

Mohamed Salah
AOP

AS Roman entinen pelaajasuuruus Francesco Totti ehti pelata urallaan Mohamed Salahin kanssa ennen tämän siirtymistä Liverpooliin. Italialaisen mukaan Salah kuulu kirkkaasti maailman parhaimipien pelaajien joukkoon.

Francesco Totti on yksi AS Roman seurahistorian suurimmista pelaajista. Vuoden 2006 maailmanmestari lopetti huikean pelaajauransa vuonna 2017 edustettuaan koko uransa ajan vain Romaa.

Totti ylistää entistä joukkuetoveriaan Mohamed Salahia, jonka kanssa hän pelasi Giallorossissa uransa kahdella viimeisellä kaudella. Miehet ovat yhä hyviä ystäviä keskenään.

– Mielestäni hän mahtuu kirkkaasti maailman kymmenen parhaan pelaajan joukkoon. (Lionel) Messi ja (Cristiano) Ronaldo ovat kärjessä. Messi on heistä kahdesta teknisempi ja Ronaldo on enemmän joukkuepelaaja.

Totti otti myös kantaa myös maailman parhaalle pelaajalle jaettavaan Ballon d’Oriin. Salah on ollut useana vuona ehdolla, mutta ei ole toistaiseksi voittanut pystiä.

– En ymmärtäynyt 30-vuotisen urani aikana Ballon d’Orin valintaperusteita. En tiedä ratkaiseeko henkilökohtaiset kyvyt vai joukkuepelaamisen taidot.

– Sen lisäksi, että Salah on mahtava pelaaja, hän on myös uskomattoman hyvä ja nöyrä ihminen, joka on aina valmiina auttamaan muita. Tiesin, että hän tulee lyömään läpi Liverpoolissa. Jos olisin seuraomistaja, maksaisin hänestä vähintään 200 miljoonaa euroa.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga