Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Leicesterin tähti lähellä jatkosopimusta: “Hän on ilmiömäinen pelaaja”

James Maddison
AOP

Leicesterin kerrotaan suunnittelevan jatkosopimustarjousta keskikenttäpelaaja James Maddisonille. Miehen nimi on pyörinyt siirtospekulaatioissa ja muun muassa Newcastlen tiedetään olleen hänen perässään.

James Maddisonin nykyistä sopimusta Leicesterin kanssa on jäljellä kaksi vuotta. Miehen tulevaisuudella ollaan arvuuteltu englantilaismediassa ja häntä ollaan yhdistetty useampaan Valioliigajoukkueseen. Newcastle on ollut hanakasti miehen perässä ja tehnyt kaksi tarjousta, jotka Leicester on kuitenkin hylännyt.

Kettujen kerrotaan nyt valmistelevan Maddisonille jatkosopimustarjousta, joka pitäisi hänet King Power Stadiumilla myös tulevaisuudessa. Joukkueen päävalmentaja Brendan Rodgers kommentoi tilannetta seuraavasti:

– Olen varma, että seura haluaa pitää hänet. Molempien osapuolten on kuitenkin löydettävä yhdessä ratkaisu. Jamesilla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja teemme kaikkemme pitääksemme hänet täällä. Nämä asiat riippuvat kuitenkin myös pelaajasta. Jos pelaaja ei halua allekirjoittaa jatkosopimusta, enkä puhu nyt Jamesista, saattaa syntyä pattitilanne. Hän on ilmiömäinen pelaaja, ja Leicester hyötyy suuresti, jos hän jatkaa täällä.

Maddison oli viime kaudella huippuiskussa tehden 18 maalia ja antaen 12 maalisyöttöä. Tämän kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa on syntynyt yksi maali ja yksi syöttö.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga