Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Carlo Ancelotti hehkuttaa Real Madrid-veteraania: “Hän on kuolematon”

Luka Modric
AOP

Real Madrid jatkoi puhtaalla pelillä Espanjan liigassa, kun joukkue kaatoi Celta Vigon lauantaina lukemin 4-1. Los Blancosin päävamentaja Carlo Ancelotti ylisti valkopaitojen ikinuorta Luka Modricia, joka oli mainiolla pelipäällä.

Luka Modric, 36, oli yksi kentän hahmoista lauantaina, kun Real Madrid voitti Celta Vigon 4-1. Kroaatti vastasi joukkueensa toisesta maalista, joka oli Los Blancos-valmentajan Carlo Ancelottin mukaan ottelun käännekohta.

– Hän on kuolematon. Hän on aina oikein valmistaututunut ja pelaa hyvin. Hänen maalinsa käänsi ottelun hyväksemme. Sitä ennen olimme hieman vaikeuksissa. Toisella puoliajalla paransimme ja pelasimme ilmiömäisesti.

Karim Benzema iski ensimmäisella puoliajalla ottelun avausmaalin rangaistuspotkusta, jonka Iago Aspas kuittasi niin ikään pilkulta. Modric vei vierasjoukkueen johtoon muutamaa minuuttia ennen puoliaikaa upealla laukausella. Toisella jaksolla Vinicius Jr. ja Fede Valverde viimeistelivät ottelun loppulukemat.

Vuodesta 2012 Real Madridia edustanut Modric on edelleen yksi joukkueensa kulmakivistä. Miehen vastuu ei ole todennäköisesti pienenemässä tälläkään kaudella Casemiron matkattua Manchester Unitediin. Modric on suurella todennäköisyydellä myös Kroatian tärkeimpiä pelaajia marraskuussa alkavissa Qatarin MM-kisoissa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga