Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid säilyi nöyryytykseltä! – Sarjanousija aiheutti harmaita hiuksia

Real Madridin David Alaba
AOP

Espanjan jalkapallon pääsarja La Liga on käynnistynyt tänä viikonloppuna. Kaikilla joukkueilla on alku ollut varsin nihkeä, sillä mestarisuosikeista FC Barcelona pelasi tasapelin. Hallitseva mestari Real Madrid pelasi äärimmäisen tiukan ottelun. Real Madrid kohtasi kauden avausottelussaan nousijan, kun Carlo Ancelottin valmentama joukkue matkasi Almerian vieraaksi.

Real Madrid sai kovan haasteen La Liga -kauden avauskierroksella, kun sarjanousija Almeria oli vastassa. Real Madrid joutui todelliseen testiin, sillä Almeria karkasi heti ensimmäisellä kympillä johtoon, mutta Real käänsi pelin 2-1 -lukemin nimiinsä.

Almerialta avausmaalista vastasi belgialaishyökkääjä Largie Ramazani, joka iski viime kaudella kahdeksan maalia La Liga kakkosessa. Almeriaa 21-vuotias belgialainen on edustanut aina kaudesta 2020-21 asti. Ennen sitä Ramazani pelasi Manchester Unitedin junioreissa.

Real oli ottelussa hallitsevampi osapuoli kuten odotettua, mutta maalinteko oli tuskaa. Hallitseva La Liga -mestari kuitenkin nousi ottelussa tunnin pelin jälkeen tasoihin, kun kokenut Lucas Vazquez iski viime kaudella myös Mestarien liigan voittaneen joukkueen kauden avausmaalin. Kokeneesta miehistöstä oli tälläkin kertaa hyötyä, sillä Realin toinenkin maali meni yli 30-vuotiaan pelaajan nimiin. Reilu vartti ennen päätöstä kentälle tullut Itävallan laitapuolustaja David Alaba naulasi heti ensimmäisillä kosketuksillaan pallon ohi Almerian maalilla pelanneen Fernando Martinezin.

Ottelussa ei enää tämän jälkeen lisämaaleja nähty, joten Real otti niukimmalla mahdollisella tavalla pisteet kauden ensimmäisestä pelistään. Hallitseva mestari jatkaa kauttaan kahdella vierasottelulla. Ensi viikonloppuna Real menee Celta Vigon vieraaksi ja tämän jälkeen joukkue matkaa Kataloniaan Espanyolin vieraaksi. Ensimmäisen kotipelinsä Real pelaa viime kauden yllättäjää Betisiä vastaan syyskuun kolmantena päivänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga