Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal tekemässä tarjousta Wolvesin portugalilaistaiturista – Nicolas Pépé palaamassa Ranskaan?

Pedro Neto
AOP

Arsenal on entistä vahvemmin Wolverhampton Wanderersin Pedro Neton kintereillä, lähteet kertovat.

Arsenal on yksi niistä joukkueista, joita on yhdistetty Wolverhamptonin Pedro Netoon. Muut mieheen linkitetyt Valioliigaseurat ovat Chelsea ja Manchester United, mutta Gunnersin uskotaan olevan kaikkein lähimäpänä päästä 22-vuotiaan Neton kanssa sopimukseen. Lontoolaisjoukkueen tiedetään ihailleen Neton taitoja jo pidemmän aikaa ja seuran raportoidaan valmistelevan tarjousta portugalilaistaiturista.

Neto kuntoutui vakavasta polvivammasta aiemmin tänä vuonna, ja palattuaan pelikuntoon hän teki uuden pitkäaikaisen sopimuksen Molineux’lle. Hänen edustajansa Jorge Mendesin johdolla ovat kuitenkin tehneet selväksi, että siirto on mahdollinen hänen pitkästä sopimuksestaan huolimatta. Wolvesin uskotaankin olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia miehestä.

Nicolas Pépén lähtöä Arsenalista pidetään todennäköisenä ja Arsenalin kerrotaan tavoittelevan Netosta hänelle korvaajaa. Pépén uskotaan jättävän Lontoon taakseen vielä tämän siirtoikkunan aikana ja palaavan Ranskaan.

Neto on pelannut tähän mennessä Valioliigassa 76 ottelua, joissa hän on iskenyt 9 maalia ja 10 maalisyöttöä. Portugalilainen aloitti uransa kotimaansa Bragassa, josta matka jatkui Serie A:n Lazioon, ennen miehen saapumista Molineux’lle vuonna 2019.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset