Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ranskan maajoukkuemies jättämässä FC Barcelonan: Siirto Italiaan toteutumassa vielä tämän viikon aikana

Samuel Umtiti
AOP

Sivuraiteille FC Barcelonassa ajautunut Samuel Umtiti on lähteiden mukaan tekemässä lähtöä Kataloniasta. Miehen kerrotaan olevan lähellä lainasopimusta Italialaisen US Leccen kanssa.

Samuel Umtitin viimeiset vuodet FC Barcelonassa ovat olleet täynnä vaikeuksia. Vuoden 2018 maailmanmestari on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, jotka ovat pitäneet hänet sivussa. Terveenä ollessaan miehen on ollut vaikeaa mahtua joukkueen avauskokoonpanoon ja hänen lähdöllään ollaan spekuloitu jo pitkään.

Lähteiden mukaan Ranskan maajoukkuemies on nyt lähellä siirtymistä Serie A:n US Leccen riveihin. Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano kertoo, että Umtiti jo sopinut siirtonsa henkilökohtaisista ehdoista. Sopimus on Romanon mukaan enää viimeistelyä vaille valmis ja Umtitin on määrä matkustaa Italiaan alkuviikon aikana.

Lainasiirron toteutuessa Barcelona maksaisi Umtitin palkan kokonaisuudessaan. Umtitin uskotaan vievän Italiaan henkilökohtaisen valmentajansa auttamaan polvensa kanssa. Ranskalainen on kärsinyt useista polvivaivoista viime kausina.

Miehen kerrotaan haluavan siirtyä peliuransa jälkeen valmentajaksi, ja hänen tiedetään olevan hyvin kiinnostunut oppimaan italialaisesta jalkapallosta ja taktiikoista. Tämän uskotaan olevan yhtenä syynä sille, että mies haluaa jatkaa uraansa saapasmassa.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset