Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Hollantilaislegendalta kova päätös: Alfredo Morelos missaa elämänsä tärkeimmän ottelun

Alfredo Morelos
AOP

Rangers-ikoni Alfredo Morelos ei pelaa keskiviikkona ratkaisevassa Mestarien liigan karsintaottelussa PSV Eindhovenia vastaan. Skottiseuran manageri Giovanni van Bronckhorst myönsi, että päätös pudottaa Morelos kokoonpanon ulkopuolelle ei syntynyt helposti.

Alfredo Morelos, 26, istui koko ottelun vaihtopenkillä, kun Rangers pelasi viime viikolla Ibroxilla 2-2-tasapelin hollantilaisjoukkue PSV Eindhovenin kanssa. Joukkueet kohtaavat uudelleen keskiviikkoiltana Philips Stadionilla Hollannissa ja voittajalle on tarjolla paikka Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Rangersin manageri Giovanni van Bronckhorst päätti jättää Morelosin kokonaan pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle keskikiviikkoillan kamppailusta. Hollantilaislegenda kertoo päätöksensä taustoista ennen tulevaa kamppailua.

– Meillä on tällä hetkellä paljon tärkeitä pelejä, ja minun on valmentajana otettava mukaan ne pelaajat, jotka ovat mielestäni valmiita pelaamaan.

– Ihmisenä se oli vaikea päätös, mutta managerina helpompi. Olemme täällä edustamassa seuraamme ja pelaamme pääsystä Mestarien liigaan. Rangersissa pelaaminen edellyttää tiettyä henkistä ja fyysistä tasoa. Tällä hetkellä en usko, että hänellä on niitä riittävästi.

Kolumbialainen Morelos suomalaisille tuttu pelattuaan aiemmin Veikkausliigaa HJK:n paidassa. Mies on noussut Skotlannissa yhdeksi joukkueensa avainpelaajista, mutta tällä erää häneltä jää väliin uransa tärkein ottelu.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga