Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Euroopassa jättiyllätys! – Venäjän pakotteista ongelmiin joutunut suurseura kaatui

Mislav Orsic Dinamo Zagrebin pelaaja.
AOP

Mestarien liigan alkulohkovaihe käynnistyi jättimäisellä yllätyksellä, kun Valioliigan huippuseura ja kahden vuoden takainen Mestarien liigan voittaja Chelsea jäi nollille. Chelsea vieraili alkulohkon avauspelissään Kroatiassa Dinamo Zagrebin vieraana, mutta joutui poistumaan tyhjin käsin. Tappio Mestarien liigan avausottelussa oli kuin kruunu vaikeasti alkaneelle kaudelle.

Dinamo Zagreb järjesti heti Mestarien liigan ensimmäisellä ottelukierroksella valtavan yllätyksen. Dinamo onnistui kaatamaan kotinurmellaan Valioliigan huippuseura Chelsean Mislav Orsicin maalilla 1-0 -lukemin. 29-vuotias kroaattihyökkääjä iski joukkueelleen voittomaalin heti ottelun alkuminuuteilla. Vaikka Thomas Tuchelin joukkue hallitsikin peliä ja loi toisella jaksolla runsaasti loistavia maalintekopaikkoja, niin tasoitus jäi syntymättä.

– Tunnelma oli loistava. Me tiesimme, että se voi olla tämmöinen peli. Meidän tarvitsi puolustaa hyvin ja yrittää iskeä vastahyökkäyksistä. Me olimme vahvoja ja kompakteja omalla puolustusalueella. Maalivahti Dominik Livakovic otti pari kolme isoa torjuntaa. Jokainen teki työnsä tässä ottelussa voiton eteen, kommentoi maalintekijä Orsic.

Dinamolle voitto oli iso, sillä e-lohkossa on Chelsean lisäksi AC Milan ja Red Bull Salzburg, jotka pelasivat 1-1 -tasapelin. Kun Dinamo onnistui voittamaan kotipelinsä Chelseaa vastaan, niin joukkueella on loistava mahdollisuus jopa Mestarien liigan pudotuspeleihin.

– Olen varma, että tämä on meille historiallinen voitto. Me kaadoimme todella kovan Chelsean. Onnittelen jokaista meidän pelaajaa. He pelasivat tosi vahvan 90 minuuttisen. Meillä ei ollut yhtäkään heikkoa lenkkiä joukkueessa, kommentoi päävalmentaja Ante Cacic ottelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga