Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean englantilaishyökkääjä matkalla Bundesliigaan

Callum Hudson-Odoi
AOP

Chelsean laitahyökkääjä Callum-Hudson Odoi on jättämässä Lontoon taakseen. Miehen kerrotaan olevan siirtymässä Saksan Bundesliigassa pelaavan Bayer Leverkusenin riveihin vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Chelsean Callum-Hudson Odoi on pakkaamassa laukkunsa ja suuntaamassa Saksaan Bayer Leverkusenin riveihin.

Pahoista loukkaantumisista urallaan kärsinyt englantilainen ei ole pystynyt tervehdyttyään valtaamaan pelipaikkaa Chelsean ykkösmiehistöstä.

Hudson-Odoi aloitti viime kaudella 11 Valioliigaottelua, mutta tällä kaudella pelaaja ei ole kuulunut päävalmentaja Thomas Tuchelin suunnitelmiin. Miehen uskotaankin olevan avoin seurasiirrolle juuri peliminuuttien vähyyden takia.

Seurojen välisten neuvottelujen kerrotaan edenneen pitkälle ja siirron uskotaan olevan viimeistä silausta vaille valmis. Siirron toteutuessa, Leverkusen ja Chelsea maksaisivat puoliksi englantilaisen noin 100 000 punnan viikkopalkan.

Hudson-Odoin tiedetään jo tehneen Chelsealle lähtöhalunsa selväksi, eikä seura halua pitää häntä väkisin penkillä istumassa. Blues ei kuitenkaan tässä kohtaa vielä halua luopua miehestä kokonaan, vaan lainasopimus on ainoa vaihtoehto.

Taitavan laitapelaajan perässä on ollut monta muutakin seuraa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että miehen tuleva osoite löytyy Saksasta. Hudson-Odoi on Chelsean junioriakatemian tuotos, joka debytoi seuran ykkösmiehistössä vuonna 2019. Nyt miehen on ehkä oikea aika hakea vauhtia muualta.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset