Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Real Sociedadin Alexander Isak siirtymässä Newcastleen

Alexander Isak
AOP

Lähteet kertovat, että Newcastle United on päässyt Real Sociedadin kanssa sopuun Alexander Isakin siirtymisestä St. James’ Parkille. Ruotsalaisen sopimuksen kerrotaan olevan peräti 58 miljoonan punnan arvoinen.

Real Sociedadissa pelaavan Alexander Isakin nimi on pyörinyt pitkään siirtohuhuissa. Lahjakasta ruotsalaista ollaan yhdistetty useampaan huippuseuraan, mutta nyt miehen tulevaisuus vaikuttaa olevan selvillä.

Newcastle Unitedin raportoidaan päässeen Real Sociedadin kanssa yhteisymmärrykseen Isakin siirtymisestä Eddie Howen alaisuuteen.

Sopimuksen kerrotaan olevan arvoltaan jopa 58 miljoonaa puntaa, joka on valtava summa vasta läpimurtoa huipputasolle tekevästä pelaajasta. Kuten hyvin tiedetään, Newcastlella ei kuitenkaan ole rahasta pulaa ja joukkue on valmis satsaamaan uusiin hankintoihin.

Isakia on pidetty yhtenä Euroopan lupaavimmista nuorista pelaajista sen jälkeen, kun hän jätti Borussia Dortmundin taakseen ja siirtyi Espanjan liigaan vuonna 2019. Nuorukainen mätti kahdella ensimmäisellä La Liga -kaudellaan yhteensä 33 osumaa, mikä herätti usean suurseuran kiinnostuksen.

Viime kaudella ruotsalaisen tehot hieman putosivat, mutta hän on edelleen ollut kovaa valuuttaa siirtomarkkinoilla.

Nuorukainen on pelannut Ruotsin maajoukkueessa 37 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhdeksän täysosumaa.

Lähde: Shields Gazette

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset