Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erik ten Hag kertoi odotuksistaan Liverpool-voiton jälkeen: “Sen on oltava elämäntapa”

Manchester United Englannin Valioliiga
AOP

Manchester Unitedin vaikea alkukausi sai hieman helpotusta maanantaina, kun joukkue peittosi Old Traffordilla pelatussa ottelussa Liverpoolin. Vaikka United esiintyi suurimman osan kamppailusta mallikkaasti, oli se välillä pinteessä. Red Devils-luotsi Erik ten Hag kertoo, että joukkueen täytyy tottua vaikeisiin hetkiin kauden aikana.

Erik ten Hag oli tyytyväinen mies Manchester Unitedin avattua maanantaina pistetilinsä Valioliigassa. ManU pelasi selkeästi alkukauden parhaan ottelunsa Liverpoolia vastaan, mutta parannettavaa luonnollisesti jäi. Pelaajien asenne teki kuitenkin ten Hagiin vaikutuksen ja hän haluaa nähdä saman toistuvan jatkossakin.

– Vaadin pelaajilta omistautumista ja korkeaa työmoraalia. Heidän on osoitettava niitä jokaisena päivänä pelatessaan tälle seuralle.

– Sen on oltava elämäntapa, ja toivon, että he ymmärtävät sen. Hyvät tulokset ovat mahdollisia vain jos pelaajilla on oikeanlainen henki ja he ovat täysin keskittyneitä yhteisiin tavoitteisiimme. Joskus täytyy hyväksyä, että joutuu kärsimään. Haluan, että kaikki pelaajat ovat valmiita uhrautumaan joukkueen eteen.

Maanantain ottelussa Red Devilsin maaleista vastanneet Jadon Sancho ja Marcus Rashford saivat ten Hagilta erityismaninnat.

– Uskon, että pystyvät esiintymään korkealla tasolla ketä tahansa vastustajaa vastaan. Jos he pysyvät keskittyneinä ja erergisinä, on heitä todella vaikeaa pysäyttää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga