Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Jamie Carragher vertaa ManU:n argentiinalaispuolustajaa legendaariseen Franco Baresiin: “Heissä on jotain samaa”

Lisandro Martínez
AOP

Liverpool-legenda ja nykyinen asiantuntija Jamie Carragher kehuu Manchester Unitedin tuoretta hankintaa Lisandro Martínezia. Carragher kuitenkin uskoo, että argentiinalainen tulee olemaan vaikeuksissa pitkän Valioliigakauden aikana. Pienikokoinen keskuspuolustaja sai kahdesta ensimmäisestä ottelustaan runsaasti kritiikkiä osakseen, mutta esiintyi mallikkaasti ManU:n voittaessa Liverpoolin maanantaina lukemin 2-1.

Manchester United nappasi maanantaina maukkaan 2-1 voiton Liverpoolin kustannuksella. Voitto oli Punaisille Paholaisille kauden ensimmäinen, joukkueen hävittyä kaksi aikaisempaa otteluaan.

Kovasti kritiikkiä osakseen sekä Brighton, että Brentford-otteluissa saanut Lisandro Martínez esiintyi Liverpoolia vastaan lupauksia herättävästi. Entinen Liverpool puolustaja Jamie Carragher kertoi Martínezin pelanneen hienosti, mutta povaa tälle vaikeuksia kauden edetessä.

– Maanantain peli toi esiin Martínezin vahvuudet. Hän pystyi käyttämään peliinlukutaitoaan ja aggressiivisuuttaan. Liverpool pelasi enimmäkseen maata pitkin. Ten Hag (Erik) tuntee hänet paremmin kuin kukaan muu. Hän on todella aggressiivinen puolustaja, joka taistelee aina loppuun asti.

– Unitedin kahdessa ensimmäisessä pelissä hän oli ongelmissa vastustajien pelatessa suoraviivaisemmin, mutta Liverpoolia tai Manchester Cityä vastaan peli on erilaista. Hänen kokonsa on kuitenkin ongelma. Hän tulee joutumaan kauden aikana vaikeuksiin suoraviivaisemmin pelaavia vastustajia vastaan, mutta hänen on selvittävä niistä.

Franco Baresi on mielestäni kaikkien aikojen paras keskuspuolustaja. Hän oli lyhyt kuten Martínez, mutta salamannopea ja osasi kompensoida puutteitaan. Heissä on jotain samaa, mutta Valioliigassa Martínezin koko saattaa osoittautua ongelmaksi.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga