Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ukrainan liiga käynnistyi jälleen: “Ihmiset ansaitsevat sen elämän, joka heillä oli ennen”

Oleksandr Zinchenko
AOP

Ukrainan jalkapalloliiga käynnistyi eilen pitkän tauon jälkeen. Sodassa olevassa maassa pelataan jälleen jalkapalloa, mutta hälytyssireenien soidessa stadionit muuttuvat nopeasti pommisuojiksi pelaajille ja seurojen henkilökunnalle. Arsenalin Oleksandr Zinchenko kertoi normaalin elämän jatkumisen olevan tärkeää pahoin kärsineelle maalle.

Shakhtar Donetsk ja Metalist 1925 Kharkiv käynnistivät eilen poikkeusolosuhteissa pelattavan Ukrainan Valioliigan. Otteluita järjestetään vain Kiovassa ja maan läntisissä osissa tarkoin valituilla stadioneilla, jotka muuttuvat tarpeen tullen pommisuojiksi.

Arsenalin ja Ukrainan maajoukkuepelaaja Oleksandr Zinchenko kertoi, mitä jalkapallon jatkuminen hyökkäyksen kohteeksi joutuneessa maassa merkitsee.

– Jalkapallon jatkuminen on tärkeää maalle ja Ukrainan kansalle, koska kukaan ei ollut valmis tähän tilanteeseen. Ihmiset kärsivät edelleen, ja meidän on taisteltava joka ikinen päivä kaikkialla, mutta meidän on elettävä elämäämme ja jatkettava eteenpäin. Ihmiset ansaitsevat sen elämän, joka heillä oli ennen.

– Haluan osoittaa valtavat kiitokset Ukrainan liitolle ja presidentti Zelenskyille (Volodomir), joka sanoi, että meidän on jatkettava pelaamista Ukrainassa. Tiedän, että siellä ei ole parhaita tiloja, mutta meidän on jatkettava, ja se on tärkeintä kaikille ukrainalaisille. Aion katsoa kaikki pelit, jos se on vain mahdollista.

Poikkeuksellisissa olosuhteissa pelaavat pelaajat ansaitsevat urhoollisuudestaan kiitoksen. Zinchenko kertoo kunnioittavansa ukrainalaisjoukkueita suuresti.

– Sireeni saattaa soida, ja pelaajien on hakeuduttava suojaan, mutta on niin tärkeää näyttää muulle maailmalle, että Ukrainan kansa ei anna periksi, vaan jatkaa eteenpäin kaikissa tilanteissa. Kaikki kunnia kansallemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat