Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Giovanni van Bronckhorst tyytyväinen Rangersin miehistöön – Glen Kamara loukkaantuneena

Glen Kamara
AOP

Rangersin manageri Giovanni van Bronckhorst kertoo olevansa tyytyväinen joukkueeseensa ennen ensi viikon siirtoikkunan sulkeutumista, mikä viittaa siihen, että Ibroxille ei ole saapumassa viime hetken hankintoja.

Mestarien liigaan valmistautuva Rangers on hankkinut kesän aikana Antonio Colakin, Rabbi Matondon, Tom Lawrencen, Malik Tillmanin, John Souttarin, Ben Daviesin ja Ridvan Yilmazin. Calvin Bassey ja Joe Aribo ovat kulkeneet ovesta toiseen suuntaan.

Rangersin päävalmentaja Giovanni Van Bronckhorst kertoo olevansa tyytyväinen joukkueensa nykyiseen miehistöön. Hollantilaisen mukaan seura ei tavoittele enää uusia pelaajia tämän siirtoikkunan aikana.

– Olen tyytyväinen joukkueemme kokoonpanoon ja tilanteeseen. Loukkaantumisia voisi tietysti olla hieman vähemmän, mutta sellaista se on. Sen takia meillä on iso rosteri, jotta voimme kierrättää pelaajia tarpeen vaatiessa.

– Meillä on laadukas vaihtopenkki ja paljon vaihtoehtoja eri pelipaikoille. Olen tyytyväinen pelaajistoomme, mutta pelejä on totta kai paljon edessä.

Hollantilainen otti kantaa myös Glen Kamaran tilanteeseen. Suomalainen oli loukkaantumisen vuoksi sivussa eilisestä Ross Countya vastaan pelatusta ottelusta.

– Kyseessä ei pitäisi olla mitään vakavaa. Hän harjoitteli eilen, mutta ei ollut täydessä pelikunnossa. Emme halunneet ottaa riskiä hänen kohdallaan, mutta uskon, että hän pelaa jälleen ensi viikolla.

Lähde: The Scotsman

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat