Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal hankkiutumassa eroon keskikenttäpelaajastaan: Mikel Artetalta ei uskota heruvan luottoa

Ainsley Maitland-Niles
AOP

Bournemouth ja Southampton ovat kiinnostuneita Arsenalin keskikenttäpelaaja Ainsley Maitland-Nilesista, lähteet kertovat.

Arsenalin 24-vuotias Ainsley Maitland-Niles pelasi viime kauden loppupuoliskon lainalla AS Romassa, eikä hänellä uskota olevan tulevaisuutta Mikel Artetan alaisuudessa. Miehen nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä ja lontoolaisten raportoidaan olevan valmiita päästämään hänet lähtemään.

Lähteet kertovat, että sekä Bournemouth että Southampton ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Maitland-Nilesia kohtaan ja ovat aloittaneet neuvottelut Arsenalin kanssa englantilaisen hankkimisesta ennen siirtoikkunan päättymistä.

Molemmat seurat haluavat ensisijaisesti Maitland-Nilesin lainasopimuksella. Arsenal haluaa kuitenkin mielummin myydä miehen siirtokorvauksen toivossa, joten pysyvä siirtokaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Maitland-Niles esiintyi Romassa 12 kertaa sen jälkeen, kun hän saapui joukkueeseen kesken viime kauden, ja oli seitsemän kertaa avauskokoonpanossa. Pysyvä paikka José Mourinhon miehistössä jäi kuitenkin saavuttamatta.

Maitland-Niles on Arsenalin oma kasvatti, joka on edustanut lainasiirtoja lukuunottamatta pelkästään lontoolaisjoukkuetta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset