Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean englantilaispuolustaja vaihtamassa maisemaa: Kutsuuko Italian Serie A?

Trevoh Chalobah
AOP

Trevoh Chalobah on ilmoittanut Chelsealle haluavansa siirtyä Italian Serie A:ssa pelaavaan Interiin, mikäli Blues hankkii uuden keskuspuolustajan meneillään olevan siirtoikkunan aikana.

Trevoh Chalobahin tulevaisuus Stamford Bridgellä on vaakalaudalla, ja hänen uskotaan vaihtavan maisemaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Serie A:n Inter Milan ja Bundesliigan RB Leipzig ovat kiinnostuneita nappaamaan Chelsean miehen riveihinsä. Myös Chelsean paikalliskilpailijan Tottenhamin uutisoidaan tarkkailevan Chalobahin tilannetta.

Spurs kaavailee Chalobahista mahdollista korvaajaa Japhet Tangangalle, jonka uskotaan olevan vaihtamassa seuraa vielä tämän siirtoikkunan aikana.

Lähteiden mukaan Chalobah on kuitenkin pyytänyt Chelseaa myymään hänet Internazionaleen, jos Blues hankkii uuden pelaajan hänen pelipaikalleen.

Chelsea ponnistelee kovasti saadakseen tuotua Leicester Cityn Wesley Fofanan Lontooseen. Jos kaupat toteutuvat, Chalobah haluaa lähteä Stamford Bridgeltä.

Chabolah on aloittanut uransa Chelsean nuorten joukkueessa. Useiden lainajaksojen jälkeen mies nousi ensimmäistä kertaa seuran edustusjoukkueeseen viime kaudella ja pelasi 20 Valioliigaottelua tehden kolme maalia.

Tällä kaudella vastuuta ei ole kuitenkaan herunut, eikä mies usko tilanteen muuttuvan parempaan suuntaan, jos Fofana saadaan naarattua Stamford Bridgelle.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset