Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealle vaihteeksi hyviä uutisia sairastuvalta: Kroatialaistähti vihdoin pelikunnossa

Mateo Kovacic
AOP

Chelsean keskikenttäpelaaja Mateo Kovačić kamppaili loukkaantumisten kanssa koko harjoituskauden ajan. Mies ehti jo kuntoutua, kunnes loukkaantui jälleen ja joutui olemaan sivussa Valioliigan ensimmäisiltä kierroksilta. Kroatialainen kertoo olevansa vihdoin kunnossa ja valmiina auttamaan joukkuettaan.

Chelsean Mateo Kovačić ei ole pelannut kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa. Hän istui avauskierroksella penkillä Evertonia vastaan, mutta polvivamma piti hänet kokonaan sivussa kahdesta seuraavasta kamppailusta.

Kovačićin paluu tapahtuu lontoolaisten kannalta kreivin aikaan, sillä joukkue sai hiljattain huonoja uutisia keskikenttäpelaaja N’Golo Kantén loukkaantumisen myötä.

Kovačić kertoi mietteitään toivuttuaan pitkästä vammakierteestä.

– On mukava palata kentälle usean viikon tauon jälkeen. Paluu on ollut vaikeaa, mutta nyt kaikki on hyvin, enkä malta odottaa, että pääsen takaisin kentälle poikien kanssa. Olen valmis auttamaan joukkuettani ja odotan innolla seuraavaa peliä.

– Olen todella hermostunut, jos joudun seuraamaan pelejä kentän laidalta. Sitä yrittää vain tehdä parhaansa sekä tukea joukkuetta hyvinä ja vaikeina hetkinä. Olemme kuitenkin tiivis ryhmä ja yritämme auttaa toisiamme parhaan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga