Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin kesähankinta kehuu Anfieldin tunnelmaa: “En ole koskaan ennen kokenut sellaista”

Fabio Carvalho
AOP

Liverpool lähtee lauantaina metsästämään Valioliigakautensa avausvoittoa, kun vastaan asettuu Bournemouth. Poolin kesähankinta Fabio Carvalho ei malta omien sanojensa mukaan odottaa pääsevänsä jälleen pelaamaan Anfieldillä. Kyseessä on Redsin kauden toinen kotiottelu.

Liverpool lähtee lauantaina Anfieldillä Bournemouthia vastaan pelattavaan otteluun valtavana ennakkosuosikkina. Punaisten Fábio Carvalho ylistää kotistadionin tunnelmaa, eikä malta odottaa pääsevänsä astelemaan nurmelle.

– Kun astuin ensi kertaa Anfieldille, tunne oli uskomaton. En ole koskaan ennen kokenut sellaista. En sano tätä vain sen takia, että edustan Liverpoolia. Koko stadion, yleisö ja kaikki. Kun ajattelen sitä nyt, se oli täysin hullua.

– Meillä on maailman parhaat kannattajat, jotka pitävät puoliamme voiton ja tappion hetkillä. Fanimme ovat kuin kahdestoista kenttäpelaaja joukkueessamme. Saamme heiltä valtavasti voimaa. Kuten Palace-ottelussa jouduttuamme miehen vajaalle. He kannustivat meitä ja pitivät meidät pelissä mukana. Lopulta olimme lähellä ottelun voittamista.

Fulhamista Liverpoolin täksi kaudeksi vaihtanut Carvalho kiittelee sitä, miten hyvin hänet on otettu Merseysidellä vastaan.

– Vaikka se kuulostaakin kliseeltä, me olemme kuin yhtä perhettä. Kaikki ovat todella läheisiä toistensa kanssa. Se miten hyvin minut on otettu täällä vastaan on uskomatonta. Olen siitä todella kiitollinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga