Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Chelseassa sivuraiteille ajautunut hyökkääjä lähtökuopissa: Löytyykö ottaja Valioliigasta?

Michy Batshuayi
AOP

Chelsean hyökkääjän Michy Batshuayin on huhuttu siirtyvän pois Stamford Bridgeltä tänä kesänä. Newcastle ja Leeds United ovat olleet kiinnostuneita miehen palveluksista.

Michy Batshuayi on kamppaillut vakiinnuttaakseen paikkansa Chelseassa, ja Bluesin kerrotaan haluavan päästä hänestä eroon. Newcastle ja Leeds United ovat kärkkyneet mahdollista tilaisuutta tehdä sopimus hyökkääjän kanssa.

Batshuayi pelasi viime kaudella lainalla Turkin liigan Besiktasissa, tehden yhteensä 14 maalia ja antaen viisi maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa.

Siirto Newcastleen tai Leedsiin voisi olla hyökkääjälle ihanteellinen tänä kesänä, ja nähtäväksi jää, ovatko hänen kosijansa valmiita maksamaan hänen palveluksistaan. Jos yksikään seura ei ole valmis maksamaan Chelsean 28-vuotiaasta pyytämää hintaa, toinen lainasiirto tällä kaudella saattaa olla edessä. Hyökkääjästä tulee kauden päätyttyä vapaa-agentti, eikä Blues varmasti halua päästää häntä lähtemään ilmaisella siirrolla.

Newcastle United tarvitsisi lisää syvyyttä hyökkäykseensä, ja Batshuayi toisi kilpailua Callum Wilsonille. Samaan aikaan Leeds tarvitsee myös laadukasta maalintekijää, ja belgialainen voisi olla hyödyllinen lisä, jos hän onnistuu saamaan itseluottamuksensa ja terävyytensä takaisin.

Lähde: TheHardTackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset