Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Harry Kane osui kahdesti – Tottenhamille rutiininomainen vierasvoitto

Harry Kane
AOP

Nottingham Forest ja Tottenham Hotspur tarjosivat viihdyttävän Valioliigaottelun sunnuntai-illan ratoksi. Vierasjoukkue Tottenham oli lopulta vahvempi lukemin 2-0, vaikka Forestillakin oli ottelussa omat hetkensä.

Nousijajoukkue Nottingham Forest joutui kovan haasteen eteen sunnuntaina, kun vastaan asettui kautensa vahvasti aloittanut Tottenham Hotspur. Vierasjoukkue Spurs hallitsi odotetusti kenttätapahtumia ja pystyi osoittamaan laatunsa vaikkei valkopaidat esittäneetkään suoranaisia ihmeitä.

Ottelun sankariksi nousi vähemmän yllättäen vierasjoukkueen ykköspyssy Harry Kane, joka vastasi Spursin molemmista maaleista. Englantilainen vei lontoolaiset johtoon tarkalla laukauksella vain kuuden peliminuutin jälkeen kotijoukkueen pallonmenetyksen seurauksena.

Nottingham ei kuitenkaan tästä lannistunut vaan pelasi ennakkoluulottomasti pyrkien haavoittamaan Spurs-puolustusta. Pallonhallinta kirjattiin avausjaksolla Forestin hyväksi 59 prosenttisesti. Ensimmäisellä nelivitosella ei kuitenkaan nähty enempää maaleja.

Noin tunnin kohdalla Kanelle tarjoutui mahdollisuus viedä joukkueensa rangaistuspotkusta kahden maalin johtoasemaan, mutta Forest-vahti Dean Henderson venyi ilmiömäisesti englantilaisen vedon tielle.

Ottelun 81. peliminuutilla Kane kuitenkin kuittasi erehdyksensä ja tuplasi illan maalisaldonsa. Kentälle vaihdettu Richarlison lähetti upean ulkosyrjäkeskityksen kotijoukkueen boksiin, jonka Kane nikkasi varmasti sisään.

Nottingham sai ottelun lopussa hurjan kirivaihteen päälle, mutta lisäosumia ei kuitenkaan nähty. Kolme pistettä matkaa ansaitusti Spursin mukana Lontooseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga