Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal voitti Lontoon paikallistaiston: “He tekivät sen todella vaikeaksi meille”

Arsenal
AOP

Arsenalin ja Fulhamin välinen kamppailu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Tykkimiesten 2-1-voittoon. Gunnersin puolustaja Ben White myönsi, että peli oli fyysisesti ja henkisesti erittäin haastava.

Lauantaina pelattu Arsenalin ja Fulhamin ajoittain fyysiseksi äitynyt Lontoon paikallistaisto tarjosi vauhdikasta jalkapalloa sekä tilanteita molemmissa kenttäpäädyissä. Kotijoukkue Arsenal pystyi lopulta kampeamaan voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Gunnersin puolustaja Ben White myönsi, että kolme pistettä irtosivat kaikkea muuta kuin helposti. Englantilainen kertoi, että varsinkin Fulhamin kärkipelaaja Aleksandar Mitrovićin kanssa piti kiirettä. Väkivahva serbialainen iski ottelun avausmaalin riistettyään pallon Gunners-puolustukselta.

– Kotiyleisön edessä voittaminen tuntuu aina hyvätä, White kertoi.

– He tekivät sen todella vaikeaksi meille ja me teimme sen vaikeaksi itsellemme päästämällä avausmaalin, mutta pystyimme reagoimaan oikealla tavalla.

– Ottelut Fulhamia vastaan ovat aina todella fyysisiä. Heillä on iso poika ylhäällä (Mitrović), jota on vaikea pysäyttää, mutta pojat pärjäsivät tänään hyvin.

Fulhamin avausmaalissa hieman töpeksinyt Gabriel sai Arsenalin kannattajilta synninpäästön iskemällä ottelun ratkaisumaalin 86. peliminuutilla.

– “Gabille” sattui pieni virhe, mutta hänen reaktionsa oli uskomaton. Hänen maalinsa auttoi meitä voittamaan ottelun, White totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga