Serie A

Juventus ja Roma tasasivat pisteet Serie A:n kärkikamppailussa

Juventus Stadium Italia

Juventus ja AS Roma kohtasivat lauantaina Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa mielin määrin, mutta Roma tuli peliin mukaan toisella jaksolla. Pisteet jaettiin lopulta 1-1 tasatuloksen myötä.

Italian Serie A tarjosi lauantaina mielenkiintoisen kamppailun, kun Juventus ja AS Roma iskivät yhteen Torinossa. Kotijoukkue Juventus lähti otteluun hienoisena ennakkosuosikkina ja aloittikin ottelun vahvasti.

Roman Nemanja Matić teki rikkeen rangaistusalueen tuntumassa ja Dušan Vlahović iski tilannetta seuraneesta vapaapotkusta pallon upeasti oikeaan ylänurkkaan vain kahden peliminuutin jälkeen.

Avasmaalin jälkeen ote siirtyi entistä vahvemmin isännille, jotka vyöryttivät hyökkäyksiään jatkuvalla syötöllä kohti Giallorossin maalia. Roma selvisi kuitenkin avausjakson loppuun vain yhden maalin tappioasemassa.

José Mourinhon suojatit olivat ensimmäisellä nelivitosella täysin jyrän alla, mutta toisella jaksolla puntit tasoittuivat. Vierasjoukkue Roma pystyi vastaamaan isäntien paineeseen ja luomaan tilanteita Juven kenttäpäädyssä.

Etenkin Tammy Abraham oli alati vaarallinen luoden uhkaa Bianconerin puolustukselle. Englantilainen vastasikin Roman tasoituksesta 69. minuutin kohdalla.

Ottelun lopussa molemmilla joukkueilla oli vielä tilaisuutensa kolmeen pisteeseen, mutta tasatulos oli oikeutettu lopputulos. Juvella on kolmen pelin jälkeen kasassa yksi voitto ja kaksi tasuria. Roma on voittanut kahdesti ja pelannut kerran tasan.