Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG:n argentiinalaistähti vaihtamassa maisemaa – Hyökkääjä ei kuulu Christophe Galtierin suunnitelmiin

Mauro Icardi
AOP

Mauro Icardin vaimo ja agentti Wanda Nara kommentoi argentiinalaishyökkääjän tulevaisuutta, kun huhut pelaajan seurasiirrosta jatkavat pyörimistään.

Mauro Icardi,29, ei kuulu lähteiden mukaan Paris Saint-Germainin managerin Christophe Galtierin suunnitelmiin, ja hän on vapaa lähtemään seurasta.

Manchester United on kertonut olevansa kiinnostunut Icardista. Punaiset Paholaiset etsivät siirtomarkkinoilta uutta hyökkääjää, kun Anthony Martial on loukkaantuneena ja Cristiano Ronaldon tulevaisuus on edelleen täysin hämärän peitossa.

Icardin vaimo ja agentti Wanda Nara valottaa nyt hieman miehensä tulevaisuudensuunnitelmia. Naran mukaan hän neuvoo Icardia agentin ominaisuudessa, mutta lopulta päätös on miehellä itsellään.

– Voin vain neuvoa häntä tai kertoa mielipiteeni asiasta. Lopulta päätös lähtemisestä tai jäämisestä on kuitenkin täysin hänen käsissään.

Icardin nykyistä sopimusta PSG:n kanssa on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta seuran uutisoidaan haluavan hänestä eroon vielä tämän kesän aikana. Aika on kuitenkin käymässä vähiin sillä siirtoikkuna sulkeutuu alkavalla viikolla.

Naran kerrotaan käyneen neuvotteluja Turkin liigassa pelaavan Galatasarayn kanssa, joka olisi tiettävästi valmis tekemään lainasopimuksen Argentiinan maajoukkuemiehen kanssa. Toistaiseksi mitään ei olla vielä kuitenkaan lyöty lukkoon, joten Icardin tulevaisuus säilyy arvoituksena.

Lähde: The Sun

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset