Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Wolvesin Ruben Nevesin tilanne edelleen auki – “Olen 99 prosenttisen varma”

Ruben Neves
AOP

Wolverhampton Wanderersin manageri Bruno Lage kertoo olevansa “99-prosenttisen varma”, että joukkueen keskikentän tähti Ruben Neves pysyy Molineux’lla siirtoikkunan sulkeutumiseen asti.

Wolverhamptonin keskikenttäpelaaja Ruben Neves on ollut pitkään siirtohuhujen kohteena. Miehen on huhuttu siirtyvän useaan eri joukkueeseen tämän siirtoikkunan aikana, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että portugalilainen jatkaa Bruno Lagen alaisuudessa.

Neves oli jälleen sunnuntaina loistavalla pelipäällä Wanderersin 1-1-tasapelissä Newcastlea vastaan. Portugalilainen vei upealla puskumaalilla joukkueensa johtoon. Allan Saint-Maximinin komea laukaus ottelun loppuhetkillä kuitenkin varmisti, että pisteet jaettiin Molineux’lla.

Neves myönsi hiljattain, ettei uskonut viime vuonna olevansa Wolvesin pelaaja enää tässä vaiheessa.

– Katsotaan, mitä tapahtuu. Yritän keskittyä täysillä vain pelaamiseen ja henkilökohtaisesti minulla on ollut hyvä kauden aloitus. Joukkueemme tarvitsee kuitenkin parempia tuloksia.

– Jos minulta olisi kysytty viime vuonna aionko jatkaa täällä, olisin vastannut, että olen lähdössä, mutta olen kuitenkin edelleen täällä. Katsotaan rauhassa. Koskaan ei voi tietää, mitä tulee tapahtumaan.

Wolvesin manageri Lagella oli sen sijaan selvä kanta pelaajan tilanteeseen.

– Olen 99 prosenttisen varma, että hän jatkaa täällä siirtoikkunan sulkeuduttua.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset