Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

“Why always me?” – Mario Balotelli jälleen myrskyn silmässä: Italialainen lähellä käsirysyä valmentajansa kanssa

Mario Balotelli
AOP

Turkin liigan Adana Demirsporissa nykyisin pelaava Mario Balotelli oli viikonloppuna jälleen otsikoissa vähemmän mairittelevissa merkeissä. Italialainen oli lähellä ajautua käsirysyyn joukkueensa valmentajan Vincenzo Montellan kanssa. Lahjakas Balotelli on tullut tunnetuksi uransa aikana siitä, että hänen kohdallaan sattuu ja tapahtuu niin viheriöllä kuin myös sen ulkopuolella.

Mario Balotelli on jälleen myrskyn silmässä. Nykysin Turkin liigan Adana Demirsporissa pelaava hyökkääjä sai joukkueen manageri Vincenzo Montellan täysin raivon partaalle lauantaina pelatun liigaottelun jälkeen.

Kaksikko otti sanallisesti yhteen 1-0-voittoon Umraniyeta vastaan pelatun ottelun jälkimainingeissa. Balotelli näytti sanovan Montellalle jotakin, joka provosoi valmentajaa siinä määrin, että joukkueen henkilökunnan piti tulla väliin ja pitää hänet erillään hyökkääjästä.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Balotelli ajautuu kahnaukseen joukkueensa valmennuksen kanssa. Kaikilla Valioliigaa seuraavilla on hyvin muistissa Balotellin ja Roberto Mancinin välinen nokkapokka kaksikon työskennellessä yhdessä Manchester Cityssä. Kyseisten herrojen välit ovat kuitenkin parantuneet sillä nykyisin Italian maajoukkueen valmentajana toimiva Mancini kutsui Balotellin aiemmin tänä vuonna Azzurrin harjoitusleirille mukaan.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat