Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealta kova ratkaisu: UCL-pytyn Lontooseen tuoneelle Thomas Tuchelille kenkää

Thomas Tuchel
AOP

Chelsea tiedotti keskiviikkona verkkosivuillaan Thomas Tuchelin työsopimuksen päättymisestä. Blues kärsi tiistaina Mestarien liigassa tappion Dynamo Zagrebille, joka oli viimeinen niitti seurajohdolle.

Valioliigaseura Chelsea poltti kesällä suuren summan hankkimalla muun muassa Wesley Fofanan, Kalidou Koulibalyn ja Marc Cucurellan. Blues on kuitenkin pystynyt voittamaan vain kaksi ottelua kuudesta ja kauden ensimmäisessä Mestarien liiga-ottelussakin tuli takkiin Dynamo Zagrebilta. Lontoolaisten esitys jäi Kroatiassa suhteellisen vaisuksi ja isännät ottivat kolme pistettä Miroslav Oršićin osumalla.

Lontoolaisseura päätyi kovaan ratkaisuun ja antoi potkut Thomas Tuchelille, jonka johdolla joukkue juhli Mestarien liigan voittoa kaudella 2020-2021. Yhteistyön päättymisestä tiedotettiin seuran sivuilla seuraavasti:

– Kaikkien Chelsea FC:n työntekijöiden puolesta seura haluaa ilmaista kiitollisuutensa Thomasille ja hänen henkilökunnalleen kaikesta työstä, jota he ovat tehneet seuran eteen. Thomasilla on oikeutetusti paikka Chelsean historiassa hänen voitettuaan Mestarien liigan, Super Cupin ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden täällä ollessaan.

– Chelsean uusi omistajaryhmä jatkaa kovaa työtä seuran kehittämiseksi. Uskomme, että nyt on oikea aika tälle muutokselle.

– Chelsean valmennushenkilöstö ottaa vastuulleen joukkueen harjoittelun ja tulevien otteluidemme valmistelun, kun seura siirtyy ripeästi uuden päävalmentajan kartoittamiseen. Emme kommentoi aihetta enempää, ennen kuin uusi valmentaja on löytynyt.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga