Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan viime kauden maalitykki vaellellut varjojen mailla: “Tämä tekee minusta vahvemman”

Heung-min Son
AOP

Tottenham Hotspurin hyökkääjä Heung-min Sonin tehot ovat jääneet alkukaudella piippuun. Eteläkorealainen on jäänyt maaleitta kaikissa Spursin kuudessa pelaamassa ottelussa.

Viime kaudella huimat 23 Valioliigamaalia iskenyt Heung-min Son ei ole toistaiseksi vielä päässy maalien makuun tällä sesongilla. Spurs-hyökkääjä vakuuttaa kuitenkin, ettei ole huolissaan tilanteesta.

– Tämä tekee minusta vahvemman. Tämä on jotain, jonka uskon kehittävän minua, koska minulla on vielä paljon parantamisen varaa. Joukkueen etu on kuitenkin kaikkein tärkeintä. Se menee henkilökohtaisten onnistumisten edelle.

– Olisin huolissani, jos en saisi maalintekotilaisuuksia otteluiden aikana. Joissakin peleissä on ollut epäonnisia hetkiä. Välillä viimeiset ratkaisuni ovat myös jättäneet toivomisen varaa.

– Joskus sitä turhautuu, kun pallo ei tunnu menevän mistään sisään. Mutta en ole huolissani tilanteesta, koska joukkue ja henkilökunta sekä kaikki fanit auttavat minua. Uskon, että kunhan ensimmäinen maalini syntyy, saan lisää itseluottamusta, joka auttaa minua onnistumaan jatkossakin.

Tottenhamilla oli lauantaina ohjelmassa ottelu Manchester Cityä vastaan. Kaikki Valioliigakamppailut on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan kuningatar Elisabetin kuolemasta johtuen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga