Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan ykköspyssy nöyränä huikeasta alkukaudestaan huolimatta: “Yritän sisäistää sitä vielä”

Erling Haaland
AOP

Manchester Cityyn täksi kaudeksi siirtynyt Erling Braut Haaland on sopeutunut Englantiin mainiosti. Maalitykki kertoo saapumisestaan uuteen seuraan ja kommentoi myös suhdettaan Pep Guardiolaan.

Erling Braut Haaland siirtyi kesällä Manchester Cityyn Borussia Dortmundista 51 miljoonan punnan arvoisella sopimuksella. Norjalainen on päässyt heti Valioliigan vauhtiin mukaan ja keikkuu maalipörssin kärkipaikalla 11 osumalla. Vertailun vuoksi seuraavana listalla oleva Brentfordin Ivan Toney on onnistunut seitsemän kertaa.

Haaland jakoi alkukauden tuntemuksiaan medialle ja kommentoi myös joukkueen managerin Pep Guardiolan luoteenlaatua.

– Hän (Guardiola) on jalkapallofanaatikko aivan kuten minäkin. Rakastamme molemmat tätä peliä. Hän oli hieno pelaaja, josta tuli upea valmentaja. Hän on hulluna jalkapalloon. Se on jotain mitä arvostan, koska hän miettii taukoamatta jokaista yksityiskohtaa ja sitä, miten voisimme kehittyä joukkueena.

Huikeasta maalitehtailustaan huolimatta Haaland kertoi nöyrästi yrittävänsä vielä totulla Cityn “monimutkaiseen” pelitapaan.

– Yritän sisäistää sitä vielä. Toivottavasti opin nopeasti.

Haalandin isä Alf-Inge Haaland on entinen Valioliigapelaaja, joka pelasi urallaan niin ikään Citizensin paidassa. Nuorempi Haaland on varmasti ylpeä voidessaan seurata isänsä jalanjälkiä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga