Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Thomas Tuchel avautui ensi kertaa potkuistaan: “Olen järkyttynyt, että aikani Chelseassa on päättynyt”

Thomas Tuchel
AOP

Thomas Tuchel, joka johti Chelsean Mestarien liigan voittoon viime vuonna ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuteen helmikuussa, sai potkut tehtävästään viime viikolla. Mies kertoo nyt julkisuuteen tuntemuksistaan erottamisensa jälkeen.

Dinamo Zagrebia vastaan viime tiistaina kärsitty tappio oli viimeinen niitti Thomas Tuchelin jatkohaaveille Chelsean peräsimessä. Häviö oli Bluesin kolmas viimeisen seitsemän ottelun aikana, joten seuran johtoporras päätyi purkamaan saksalaisen työsopimuksen.

Tuchelin uutisoitiin aimmin olleen huonoissa välissä seuran uusien omistajien Todd Boehlyn ja Behdad Eghbalin kanssa, joka saattoi omalta osaltaan vaikuttaa erottamispäätökseen.

Tuchel kertoo nyt medialle ajatuksistaan vajaa viikko hänen työsopimuksensa päättymisen jälkeen.

– Olen järkyttynyt siitä, että aikani Chelseassa on päättynyt. Seura oli antoi minulle paljon ja tunsin oloni kotoisaksi niin henkilokohtaisella kuin myös ammatillisella tasolla. Suuret kiitokset koko henkilökunnalle, pelaajille ja kannattajille siitä, että teitte oloni tervetulleeksi alusta lähtien.

– Se ylpeys ja ilo, jota tunsin auttaessani joukkuetta voittamaan Mestarien liigan ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, säilyy mukanani ikuisesti.

– Minulle on kunnia olla osa tämän seuran historiaa, ja viimeisten 19 kuukauden aikaisilla muistoilla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni.

Lähde: Irish Examiner

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga