Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean keskikenttämaestron tulevaisuus avoinna: Jättääkö seuraikoni Stamford Bridgen taakseen?

N'Golo Kante
AOP

N’Golo Kante on ilmoittanut Chelsealle, että allekirjoittaakseen uuden sopimuksen, seuran tulee osoittaa sitoutumista ja tarjota monivuotista kontrahtia.

Chelsean keskikenttäpelaajan N’Golo Kanten jatko Lontoossa on hieman kysymysmerkki. 31-vuotiaalla ranskalaisella on menossa viimeinen vuosi sopimuksestaan Stamford Bridgellä.

Miestä pidetään terveenä ollessaan edelleen yhtenä maailman parhaista keskikenttäpelaajista, mutta tällä hetkellä hänen jatkokuvionsa ovat avoinna.

Kanten uutisoidaan toivovan Chelsealta kolmen vuoden pahvia, mutta seuran johtoportaan tiedetään suhtautuvan varauksella iäkkäämpien pelaajien jatkosopimuksiin. Virallista jatkosopimustarjousta ei olla vielä jätetty ja osapuolet neuvottelevat löytääkseen yhdessä parhaan ratkaisun.

Chelsean kannalta huolenaiheita aiheuttaa Kanten lähivuosien loukkaantumishistoria. Ranskalainen on missanut lihasvamman takia joukkueensa viisi edellistä ottelua. Hänen uskotaan palaavan joukkueen mukaan tällä viikolla noin kuukauden mittaisen huilinsa jälkeen. Kahdella edelliskaudellakin vammoja on riittänyt ja Kante on missannut ison tukun pelejä.

Myös Jorginhon tulevaisuus Bluesissa saattaa omalta osaltaan vaikuttaa Kanten jatkoon. Italiaispelaajan uskotaan olevan lähtökuopissa ja usean Serie A-seuran kerrotaan olevan hänen kintereillään. On todennäköistä, että Chelsea päästää ainakin toisen ikääntyvistä keskikentän maestroista lähtemään.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga