Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Christian Eriksen luottaa Unitedin pelaajamateriaaliin: “Koko ryhmän tärkeys korostuu tänä vuonna”

Christian Eriksen
AOP

Valioliigan uusittu vaihtosääntö, joka mahdollistaa viisi pelaajavaihtoa ottelun aikana on herättänyt kiitosta. Useilla joukkueilla on valtava otteluruuhka tällä kaudella, joten pelaajien kierrätys on todella tärkeää. Manchester Unitedin Christian Eriksen uskoo, että ManU tulee hyötymään vaihtosäännöstä kiireisten viikkojen aikana.

Kuten hyvin tiedetään Valioliiga tulee jäämään tauolle poikkeuksellisesti talvella pelattavien Qatarin MM-kilpailujen takia. Sitä ennen joukkueilla on valtava ottelumäärä pelattavanaan, kun liiga-aikataulua on yritetty sovittaa tilanteen mukaan.

Tämän lisäksi varsinkin kärkijoukkueilla on ohjelmassa paljon cup-otteluita, kun kotimaan turnausten lisäksi käynnissä on myös Euroopan kilpailut. Manchester Unitedin Christian Eriksen kertoo, että kauden aikana joukkue tulee tarvitsemaan jokaista pelaajaa.

– Koko ryhmän tärkeys korostuu tänä vuonna. Tulemme tarvitsemaan jokaista pelaajaamme. Viisi vaihtoa on hyvä asia tällä kaudella. Säännön avulla pelaajien kuormitusta voidaan jakaa. Ne pelaajat, jotka ovat tulleet viime peleissä vaihdosta sisään ovat pelanneet upeasti.

– Otteluita on todella paljon, joten on tärkeää käyttää rotaatiota. Viiden vaihdon myötä pelipaikoille syntyy myös tervettä kilpailua, koska jokaisen täytyy olla parhaimmillaan ansaitakseen minuuttinsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga