Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Loistouutinen Valioliigafaneille: Diego Costa is back!

Diego Costa
AOP

Diego Costan siirtyminen Wolverhampton Wanderersiin on saanut sinettinsä. Entisen Chelsean ja Atletico Madridin hyökkääjän sopimus kestää kauden loppuun asti.

Diego Costan paluu Valioliigaan varmistui, kun Wolverhampton Wanderers tiedotti tehneensä kauden loppuun asti kattavan sopimuksen espanjalaiskärjen kanssa. Costa on ollut ilman seuraa tammikuusta lähtien lähdettyään brasilialaisesta Atletico Mineirosta, ja hän tuo manageri Bruno Lagelle kaivattua syvyyttä hyökkäyspäähän.

Wolvesilla on hyökkäyspäässään terveyshuolia, sillä uusi hankinta Sasa Kalajdzic loukkaantui heti debyytissään, ja Raul Jimenezin kunto-ongelmat jatkuvat edelleen. Vapaana-agenttina saapuneen Costan uskotaan pystyvän tuomaan helpotusta tälle osa-alueelle.

Hyökkääjä kertoi tunnelmistaan Wolvesin verkkosivuilla:

– Tämä on ensiluokkainen seura, jossa on erittäin hyviä pelaajia, jotka osaavat pelata jalkapalloa. Mahdollisuus pelata jälleen Valioliigassa oli tärkein asia.

– On selvää, että seura vaikutti päätökseeni. Varsinkin kun tiedän, että pystyn sopeutumaan tänne helposti teknisestä näkökulmasta ja pelaajien laadun vuoksi. Se, että monet pelaajat ovat portugalilaisia, tekee siirtymisestäni luonnollisesti paljon sujuvampaa.

– Kun manageri (Lage) kertoi minulle mahdollisuudesta palata Valioliigaan innostuin välittömästi, koska tämä on sarja, jossa tunsin oloni aina kotoisaksi. Nautin pelaamisesta Madridissa, mutta tunsin itseni lannistuneeni. Valioliigassa pelaaminen motivoi minua valtavasti. Ajatus siitä sytytti liekin jälleen sisälläni.

Costan saapuminen Englantiin nostaa Valioliigan viihdearvoa runsaasti. Hullu koira haukkuu ja puree tehden kaikkensa voiton eteen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset