Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Newcastle United hankki Liverpoolista tutun maalivahdin

Lorius Karius
AOP

Newcastle United on solminut maalivahti Loris Kariuksen kanssa lyhytaikaisen sopimuksen, joka kestää tammikuuhun asti.

Loris Karius siirtyy Newcaste Unitedin riveihin tammikuuhun asti kestävällä pätkäsopimuksella, johon kuuluu optio loppukaudesta. Karius oli vapaa-agentti lähdettyään Liverpoolista kesällä.

Saksalaisen siirtyminen Magpiesiin on seurausta Karl Darlow’n harjoituksissa tapahtuneelle loukkaantumiselle. Vaikka Darlow’n ei uskota joutuvan olemaan sivussa pitkään, Newcastle halusi toimia nopeasti vahvistaakseen maalivahtiosastoaan ja lisätäkseen kilpailua joukkueeseen.

Newcastle päävalmentaja Eddie Howe jakoi ajatuksiaan Kariuksesta:

– Olemme iloisia saadessamme Lorisin osaksi ryhmäämme. Hän on erittäin hyvä maalivahti, jolla on kokemusta Valioliigasta ja Euroopasta, ja hän tarjoaa kilpailua sekä tukea kauden tärkeillä hetkillä.

Karius oli niin ikään mielissään uudesta sopimuksestaan.

– Olen innoissani. Tämä on hyvä tilaisuus minulle ja hieno projekti, jossa voin olla mukana. Päätöksen tekeminen oli helppoa. Newcastlella on loistava valmentaja ja joukkue pelaa todella viihdyttävää jalkapalloa. Minusta tuntui, että tämä oli oikea projekti minulle ja olen innoissani päästessäni työskentelemään valmentajien ja uusien joukkuetovereideni kanssa.

Lähde: the42

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset