Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Takavuosien Manchester United-kapteeni nimesi uransa vaikeimmat vastustajat: Kärjessä Liverpoolin kaksimetrinen hujoppi

Luis Suarez
AOP

Manchester Unitedin paidassa yli 300 Valioliigaottelua pelannut Nemanja Vidic muistetaan armottomana taistelijana, joka ei antanut kentällä tuumaakaan periksi. Serbialainen kävi lukuisia ikimuistoisia kamppailuja Valioliigan parhaita hyökkääjiä vastaan. Mies nimeää nyt uransa kaksi vaikeinta vastustajaa.

Takavuosien Manchester United-kapteeni ja puolustuksen lukko Nemanja Vidic saapui Valioliigaan vuonna 2006 Spartak Moskovasta ja viipyi Englannin kentillä aina vuoteen 2014 asti.

Tuona aikana raudanluja toppari pääsi ottamaan lukemattomia kertoja yhteen Valioliigan parhaimpien hyökkääjien kanssa. Miehen kamppailut varsinkin Didier Drogban ja Fernando Torresin kanssa ovat jääneet monen brittifutista seuraavan mieleen.

Vidic kertoo, ketkä kaksi kärkipelaajaa olivat vaikeimmin kaikkein pysäytettävissä. Hieman yllättäen Drogba tai Torres eivät mahtuneet hänen listalleen.

Peter Crouchia vastaan pelaaminen oli todella vaikeaa. En ollut koskaan aiemmin nähnyt kaksimetristä pelaajaa. Pelasimme Liverpoolia vastaan Anfieldillä ja katsoin häntä miettien, että mitä voin tehdä hänen kanssaan.

– Hänen vierellään pelasi Craig Bellamy, joka oli pieni väkkärämäinen pelaaja, joka osasi juosta tyhjiin tiloihin. Heidän yhteispelaamisemisensa teki Crouchista vieläkin haastavamman pideltävän.

– Toinen on Luis Suarez, joka on todella energinen pelaaja. Hän on todella juoksuvoimainen ja osaa hämätä puolustajia liikkeellään. Hänellä on synnynnäinen maalintekijän vaisto ja tuli palaa hänen sisällään.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga