Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Evertonille karmea takaisku – Jordan Pickford reisivamman takia sivuun

Jordan Pickford
AOP

Evertonin maalivahti Jordan Pickford on loukkaantunut. Miehen kerrotaan saaneen reisivamman antaessaan maalipotkua Liverpoolia vastaan pelatussa ottelussa.

Everton sai jobinpostia Liverpool-ottelun jälkimainingeissa, kun joukkueen ykkösmaalivahti Jordan Pickfordilla todettiin reisivamma.

Englannin maajoukkuekassari oli kauden ensimmäisessä Liverpoolin derbyssä mainiossa vireessä ja otti useita tärkeitä torjuntoja punapaitojen painaessa päälle. Pickford piti oman maalinsa puhtaana 0-0 tasalukemiin päättyneessä kamppailussa ja osoitti jälleen arvostelijoilleen, minkä takia hän on edelleen Kolmen Leijonan ykköstorjuja.

Miehen refleksitorjunnat ovat ajoittain ilmiömäisiä ja hänen tahtotilansa on äärettömän kova. Pickford tuntuu nauttivan päästessään tekemään torjuntoja lähietäisyydeltä ja horjuttamaan vastustajan hyökkääjien itsetuntoa.

Englantilainen tunnetaan kuitenkin ehkä parhaiten silmiä hivelevän kauniista potkutekniikastaan. Hän pystyy tekemään millintarkkoja avauksia toiselle puolelle kenttää täysin vaivattoman näköisesti. Pickfordilla kerrotaan olevan myös poikkeuksellisen kova laukaus, jopa Valioliigan mittapuulla.

Tällä kertaa miehen potkutekniikka koitui hänen kohtalokseen. Liverpool-ottelun aikana annettu voimakas maalipotku johti Pickfordin reisivammaan ja kassari joutuu sivuun pelikentiltä määrittelemättömäksi ajaksi. Miehen ei uskota olevan pelikunnossa ainakaan vielä syyskuun lopulla, kun Englanti kohtaa Italian ja Saksan. Ottelut ovat osa Kolmen Leijonan valmistautumista MM-kisoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga