Mestarien liiga

Robert Lewandowskin paluusta muodostui pannukakku – Bayern kaatoi Barcan: “Tätä on Mestarien liiga”

Robert Lewandowski

Tiistaina jatkunut Mestarien liiga tarjosi herkullisen kohtaamisen huippujalkapallon ystäville, kun Bayern München ja FC Barcelona iskivät yhteen Allianz Arenalla. Kotijoukkue Bayern otti pelistä 2-0 voiton, Barcan viimeistelyn ontuessa pahemman kerran.

Tiistai-illan odotetuin Mestarien liiga-kamppailu pelattiin Bayern Münchenin ja FC Barcelonan välillä. Kilpakumppanit ovat kohdanneet viime vuosina useasti, ja otteluun lisämakua toi Robert Lewandowskin palaaminen Allianz Arenalle ensimmäistä kertaa lähtönsä jälkeen.

Puolalaistykille tarjoutuikin ensimmäisellä puoliajalla muutama loistava tilaisuus rokottaa vanhaa seuraansa, mutta yleensä kylmäverisen maalipyssyn ruuti oli märkää Allianzin illassa.

Toisella puoliajalla Bayern teki tarvittavat maalit, kun Lucas Hernandez puski kulmapotkusta isännät johtoon ja Leroy Sane viimeisteli pelin toisen maalin vastahyökkäyksen päätteeksi. Vierasjoukkue Barcelonan päävalmentaja Xavi oli pettynyt mies ottelun päätyttyä ja kertasi eroja kahden jättiseuran välillä.

– Ero meidän ja Bayernin välillä on siinä, että he eivät tunne armoa maalintekopaikoissa. Lopputulos ei kuvasta ottelun kulkua, mutta tätä on Mestarien liiga. Jos et hyödynnä paikkojasi, joudut maksamaan. Me epäonnistuimme.

– Tämä on askel taaksepäin. Meillä oli 6 tai 7 selkeää maalintekopaikkaa ja ensimmäinen puoliaika oli täysin meidän. Teimme ottelussa tarpeeksi voittaaksemme, mutta niin ei käynyt. Meidän on opittava virheistämme.

Lähde: Barca Universal