Mestarien liiga

Tottenhamille pettymys Mestarien liigassa: “Emme ole tyytyväisiä lopputulokseen”

Antonio Conte

Tottenham Hotspur joutui pettymään karvaasti tiistain Mestarien liiga-kierroksella, kun Sporting CP iski ottelun lopussa kaksi maalia ja nappasi kolme pistettä. Spursin valmentaja Antonio Conte ei ollut tyytyväinen joukkueensa otteisiin viimeisellä kymmenminuuttisella.

Lontoolaisseura Tottenham Hotspur koki tappion karvasta kalkkia tiistain Mestarien liiga-ottelussa, kun portugalilainen Sporting CP oli 2-0 lukemin vahvempi.

Estadio José Alvaladella Lissabonissa pelattu ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja kummallakin joukkueella olit omat hetkensä.

Spurs oli jo matkalla arvokkaaseen vieraspisteeseen, mutta kotijoukkueen Paulinho vei isännät johtoon varsinaisen peliajan viimeisellä peliminuutilla. Arthur synkesi lontoolaisten iltaa hetkeä myöhemmin, joten Spurs joutuu palaamaan kotiin tyhjin käsin.

Vierasjoukkueen manageri Antonio Conte ei ollut tyytyväinen siihen tapaan, jolla hänen suojattinsa pelasivat viimeisten minuuttien aikana.

– Tämä oli hankala ottelu, emmekä ole tyytyväisiä lopputulokseen. Mielestäni peli oli hallussamme toisella puoliajalla ja olisimme voineet tehdä maalin. Yritimme voittaa, mutta meidän täytyy pystyä parempaan kuin mitä nähtiin viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

– He tekivät ensimmäisen maalin kulmapotkusta ja toisen lisäajalla, joka on sääli. Tämä oli todella vaikea ottelu, josta emme saaneet palkintoa. Meidän täytyy analysoida tämä peli tarkasti.

Lähde: 90min