Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Konferenssiliiga

Fiorentina rämpii syvällä – Turkkilaisseura antoi tukkapöllyä Konferenssiliigassa

Istanbul Basaksehir
AOP

Konferenssiliigassa nähtiin torstaina melkoinen yllätys, kun Istanbul Basaksehir pesi kotonaan italialaisen Fiorentinan puhtaasti 3-0. Tulos oli jatkumoa La Violan synkälle putkelle, jonka aikana se ei ole voittanut yhtäkään edellisestä kahdeksasta ottelustaan.

Istanbul Basaksehir jatkaa Konferenssiliigan A-lohkossa piikkipaikalla voitettuaan Fiorentinan kotonaan. 3-0 lukemiin päättyneen ottelun maalintekijöinä kunnostautuivat kahdesti osunut Serdar Gürler sekä kertaalleen maalannut Bertrand Traoré.

Fiorentina jatkaa lohkon jumbona hävittyään molemmat tähän astiset ottelunsa. Kun Serie A-kamppailut otetaan huomioon, italialaiset ovat tehneet vain kolme maalia kahdeksaan viime otteluun, eikä näistä ole irronnut yhtäkään voittoa.

Joukkueen päävalmentaja Vincenzo Italiano oli suhteellisen synkkänä Basaksehir -tappion jälkeen.

– En uskonut, että toisesta puoliajasta tulee tälläinen. Tuntuu siltä, että aina kun kohtaamme vaikeuksia, murrumme. Ottelu oli tasainen, mutta päättyi 3-0, koska olemme hauraita. Kun jokin menee pieleen me luovutamme.

– Yritimme reagoida viimeaikaisiin pettymyksiin ja ensimmäinen jakso oli kelvollinen. Kaikki kuitenkin muuttui toisella nelivitosella. Vastustajamme oli hyvävireinen ja me emme, joten itseluottamuksemme ei ollut samalla tasolla kuin heidän. Meidän täytyy löytää keinot muuttaa suunta.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Konferenssiliiga