Konferenssiliiga

West Hamille historiallinen voitto – Ryhmä hollantilaisjoukkueen ultria hyökkäsi vierasfanien kimppuun: “Siellä istui pelaajien perheenjäseniä”

West Ham United
Pixabay

West Ham kaatoi AZ Alkmaarin torstaina ja etenee Konferenssiliigan finaaliin yhteislukemin 3-1. Jälkimmäisen ottelun ainoasta maalista vastasi lisäajalla osunut Pablo Fornals. Pelin loputtua nähtiin ikävä tapahtumasarja, kun ryhmä hollantilaisjoukkueen kannattajia hyökkäsi Hammers-fanien kimppuun.

David Moyesin luotsaama West Ham United selvitti tiensä Konferenssiliigan finaaliin torstaina peittoamalla AZ Alkmaarin. Lontoolaiset olivat pelissä pitkiä jaksoja ottavana osapuolena, mutta isäntäjoukkue ei pystynyt hyödyntämään mahdollisuuksiaan.

Pelin jälkeen stadionilla puhkesi mylläkkä, kun ryhmä suivaantuneita kotijoukkueen ultria murtautui aidan läpi ja hyökkäsi vieraskannattajien katsomonosaan. Seurauksena oli tappelu, johon West Hamin pelaajat, mukaan lukien kapteeni Declan Rice, yrittivät puuttua.

Poliisi ja järjestysmiehet olivat nopeasti paikalla. Tilanne saatiin hallintaan noin kymmentä minuuttia myöhemmin. West Hamin manageri, David Moyes, otti tapahtumiin kantaa pelin jälkeen.

– Meidän täytyy odottaa, että pöly laskeutuu, mutta isoin ongelma tässä on se, että siellä istui pelaajien perheenjäseniä ja ystäviä. Useat pelaajat suuttuivat, koska he eivät päässeet tarkistamaan ovatko heidän läheisensä kunnossa. Meidän on odotettava viranomaistutkintaa.

Lähde: ABC News